Wednesday, July 29, 2009

TART NENAS SEPIT ' BONDA'


TART NENAS GOLDEN CHURN - selling like goreng pisang panas !!!!
RM32.00 per bottle (50 pcs)

TART NENAS SEPIT
RM29.00 per bottle (50 pcs)

* Normally dalam setiap botol ada lebih dari 50 pcs....few pcs tuh kira bonus la.

TART NENAS SEPIT versi GOLDEN CHURN aka butter cap 'tong' memang banyak kelainan dari segi rasanya yang sangat sedap....apa lagi dengan keistimewaan sepit tangan cara tradisional....anda harus letakkan nya di atas meja anda di hari raya nanti....tart ini juga merupakan 'buah tangan' terbaik untuk dihadiahkan pada orang-orang yang tersayang mahu pun rakan-rakan yang berurusan dalam perniagaan anda.

4 comments:

  1. salams tokey tart...

    awatnyer cuma rm3 jer beza yg golden churn & buttercup? economical ker bebs?

    wa tgk kats supermarket buttercup baru dlm rm4...tapi golden churn tu...mak ai...wa ingat dekat semilan henggets kuts...

    so wa rasa mlm ni ker petang ni kalu wa terfree...wa singgah port lu...jeles gaks si ani & si alim jer yg mengunyah...wa yg berair...eh salah...wa jer yg leleh lior...hehehe

    ok...see ya...

    ReplyDelete
  2. salam kak tokey warung..

    menarik sangat tengok akak punya tart golden churn tuh.. tapi nak tanya skit..
    akak amik order area mana eh?

    Saya duduk Alam Damai... Cheras... KL..

    ReplyDelete
  3. alamak nape arini baru ternampak komen lu taring...setelah bape banyak botol tart lu telan
    wakakaka...

    ReplyDelete
  4. salam kak tiny....saya mintak berbanyak2 maaf kerana da terlepas pandang komen kak tiny nih...

    biasanya customer akan hantar text atau email...jadi betol2 tak perasan di komen pun ada pertanyaan...maaf sekali lagi ye...

    bole buat penghantaran ke KL...kalo sikit poslaju...kalo banyak bole di uruskan melalui bas express

    ReplyDelete