Wednesday, March 3, 2010

NASI LEMAK



Oleh kerana ada permintaan untuk beberapa jenis makanan siap pack....yang biasa BONDA BITES terima tempahan dari pelanggan....jadi BONDA BITES tumpangkan la sekali di sini ye....ada beberapa lagi menu yang akan BONDA BITES ketengahkan di sini....tungguuuuuu...

2 comments:

  1. kak zara,hasil kerja kak zara dah macam org profesional,bukan mcm org baru menapak,tp perfect..segan nak buat blog saya sendiri sbb saya ni minat tp tangan tak seni.Jadinye,hasil saya kurang kemas n cantik..-ira-sherin sahirah abdullah..

    ReplyDelete
  2. percaya kata2 akak ira...pembentukan diri...kita yang corak...so seme terpulang pd diri semdiri...yg penting tiada istilah putus asa dan takut mencuba...focus...usaha dan disertakan doa...mintak padaNya...

    jangan takutla..belajar berimpian besar dik..sbb seme org yg berjaya bermula seperti kita juga...insyaallah...

    ReplyDelete