Sunday, February 14, 2010

orders....

Nih orders dari nun jauh di sana...jiran saya yang tgh buat PhD di kota London....Mahadi..
dia orders 16 pcs choc ganache with choc curls n strawberry buat isteri tersayang...Dr Halimah dan puteri kecik dia...Zahra...yang balik sini sekejap untuk urusan kerja...
Task yang Mahadi mintak saya buat ialah....buat si isteri surprise...so misi saya berjaya...setelah
keliling Kg Bendahara, JB saya jelajah untuk cari umah mak Ima....hehehe...

Ima bagi tau kat Mahadi....cuppies Kak Zara sedappppp.....sangat...so Mahadi...order2 la lagi ye....hehehe...

Buat Ima dan Zahra comel yang amatttt...gebusss....selamat berangkat balik keLondon on 18 Feb..moga kita berkesempatan jumpa lagi ye....take care...

ucapan kasih dari suami dan papa untuk isteri dan anakanda tercinta....

da ready nak deliver ke Kg Bendahara...JB

Mahadi gak order 4 pcs untuk geng2 baik dia yang dok depan umah saya...Nali n Joe...

so....camne Joe n Nali...bole tak akak punya cuppies nih....hehehe...Nali mesti tengah bersengkang mata jahit beads nih....uols nak tau dia nih pak andam hebat...sape nak tunang or kahwin...carila dia..





10 pcs L size...choc ganache + choc curls + strawberry dari teman cum customers baru yang sangat baik hati...Fiza dr Kota Tinggi...saya p hantar kat Pelangi Bowl...fiza n hubby tengah organize bowling Johor Circuit....

Fiza juga order tart nenas istimewa dan tembosa daging....Fiza kata seme sedap2 belaka....thanks fiza...lenkali order lagi ye...hehehe


Hanum dari Pekan Nenas...order untuk hari pertunangan dia dengan Dafie...majlis berlangsung semalam 14 Feb 2010....tahniah buat Hanum dan Dafie....moga ikatan yang terjalin ini kekal hingga hari bahagia kelak...akak tunggu order Hanum lagi tau...hehehe...

Kuih kapit atau love letter nih...Diana dr Tmn Sri Skudai...order bersama choc moist cake...

CHOC CHIP OATMEAL COOKIES
Rita (BBU) - 500gm - 2 botol
Aniza (Johor Jaya) - 300gm - 1 botol

OATMEAL COOKIES
Rita (BBU) - 500gm - 1 botol

Rita (BBU) - 500 gm - 2 botol
Aniza (Johor Jaya) -500 gm - 2 botol
Sue (Perling) - 500 gm - 1 botol
Ima (Pontian) - 500 gm - 1 botol
Sha Rina (Uda Utama) - 300 gm- 1 botol
Ijun (KL) - 500 gm- 1 botol

pack ini 300 gm juga....special order dari Amy (BBU)...5 packs

Order dari Mila (Pulai Indah) 5 packs untuk letak kat dulang hantaran...ke Terengganu cookies aku nih...hehehe...

CHOC MARBLE SUSU
Hjh Zarah (Tampoi Utama) - 3 biji
Ita (Pulai Jaya) - 3 biji
Rahman (JB) - 3 biji
Ziha (JB) - 1 biji

oooo...orders yang tak sempat di ambil gambar...

Hairani (Bandar Baru K.Pulai) - chocolate chip muffin- 75 pcs
Kak Leha (BBU) - pandan muffin 50 pcs & blueberry muffin - 50 pcs
Rita (BBU) - chocolate chip muffin - 100 pcs

****************************************************
Sebenarnya saya nih cuuuukup malas...setiap kali orders masuk nak update kat sini...harap kawan2 dan customers saya tak kecil hati la ye....bukan saya tak appreciate setiap orders yang saya dapat....cuma bila orders yang pernah saya buat...dan lagi pulak keadaan agak busy...saya tak berkesempatan nak ambil gambar....hehehe...macam la banyak beno order ekkk...malu jek...anyway syukur alhamdulillah....

Bagi yang masih dan terus terusan menyokong....terima kasih yang tak terhingga....bagi customers baru yang makin bertambah hari demi hari....terima kasih dgn compliments yang diberikan....moga pujian itu tidak menghayalkan saya....moga anda...anda...anda...terus menyokong dan menyebarkan tentang bisnes saya yang baru bertapak ini....aminnn...

2 comments:

  1. nice blog! sy follow blog ni..
    sy harap awk follow sy juga.. ;-)

    sy nk kongsi rahsia bagaimana sy boleh tingkatkan follower dan trafik ke blog sy dlm masa yg singkat dan tingkatkan hasil jualan secara tidak langsung di blog online marketing sy dengan bantuan SISTEM BLOG AUTO FOLLOW YANG HEBAT!!

    ReplyDelete
  2. tenkiu...tenkiu...saya follow u gak ye...kita share rahsia ...hehehe...

    ReplyDelete